Wat wij doen

Onze online services

PasQuality biedt verschillende diensten op online marketing gebied. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten.

online marketing

PasQuality werkt nauw samen met een aantal webbouwers die een geoptimaliseerde website bouwen voor een scherpe prijs.

Koopgerichte bezoekers vanuit Google, direct waar jij ze wilt hebben. Adverteren kan met elk budget voor elke doelgroep.

Wat doen je bezoekers op je website, wat bekijken ze en waar haken ze af? Alles is inzichtelijk met de data uit Google Analytics.

Wat je doelgroep ook is, via social media kun je deze bereiken. Of je nu richt op bereik, conversies of engagement: wij maken de perfecte campagne.

Bezoek op je website is één, maar leiden tot een aanmelding is twee. Wij richten je website zo optimaal mogelijk in, van conversie tot gebruiksvriendelijkheid.

Nog geen online strategie? Wij helpen je deze te ontwikkelen van A tot Z. Zo zet jij jouw online budget optimaal in voor het beste resultaat. 

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!