Google adverteren

Meer traffic én klanten via adverteren in Google

95% van de zoekopdrachten worden gedaan in Google. En daar zit ook jouw doelgroep bij. Hoog staan in Google is daarom belangrijk, want wie kijkt er nou verder dan de 1e pagina? En daar komt Google Ads om de hoek kijken.

google adverteren (2)
Google adverteren

Meer koopgerichte bezoekers op je website

Met Google Ads kun je zelf bepalen hoe je advertenties eruit zien, op welke zoekwoorden je zichtbaar wilt zijn én op welke pagina van jouw website je de zoeker wilt laten landen. Bovendien betaal je in Google Ads alleen als men op je advertentie klikt. In combinatie met Google Analytics is zelfs aan te tonen hoeveel van je klikkers zich ook daadwerkelijk aanmelden of iets kopen. Zo weet jij precies wat die klikkosten jou opleveren. 100% meetbaar dus!

Adverteren in de grootste zoekmachine

Adverteren in Google betekent adverteren in de werelds grootste zoekmachine. Je kunt heel doelgericht jouw doelgroep bereiken door inzet van de juiste zoekwoorden. SEA is niet alleen meer adverteren door middel van zoekwoorden, maar juist de potentiële klant bereiken op basis van zoekwoorden, onderwerpen, interesses, doelgroepen en intenties.

Info aanvragen

Meest gestelde vragen

Alles wat jij moet weten over adverteren in Google

Ja, dat is geen probleem. Wij kunnen al campagnes maken met een start-klikbudget van € 100 per maand.

Wij zorgen ervoor dat het Google Ads budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door Ads campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgen we voor een zo maximaal mogelijk rendement.

Je ontvangt elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers van zowel de campagne als van de website. Hierbij geven wij aan waar je op moet letten en hoe de cijfers geïnterpreteerd moeten worden.

Het advertentiebudget wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Het benodigde budget hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan doelstellingen, geschatte kosten per klik, klik volume schattingen en de concurrentie.

Afhankelijk van wat jouw huidige Google Ads prestaties zijn, bepalen we of we je bestaande Google Ads campagne beheer overnemen of een volledig nieuw Ads-account maken. Ook in het geval van een nieuw account, blijf jij eigenaar van alle campagnes.

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!