Fitness marketing

Meer leads uit je eigen website halen

Jouw club is niet 24/7 open, maar jouw website wel. Daarom is het belangrijk om jouw website altijd klaar te hebben om nieuwe leden de mogelijkheid te geven zich aan te melden. PasQuality laat jouw website werken, passend bij jouw indentiteit & branding als sportschool. Op deze manier genereren we meer kwalitatief goede leads.

fitness marketing
Fitness marketing

Meer fitnessleads uit je website halen

Zodra jouw website optimaal is ingericht, is het zaak potentiële klanten te sturen naar jouw website. Hiervoor gebruiken wij bronnen als Google, Bing & social media. Elke maand weer. Daarbij focussen wij ons niet op de kwantiteit van het aantal fitnessleads, maar juist de kwaliteit. Liever 10 fitnessleads waar 8 klanten uitkomen, dan 30 leads met 7 klanten.

Jarenlange ervaring

PasQuality heeft jarenlange ervaring en weet wat er gevraagd wordt om leads te genereren. Zo werken wij onder andere voor Healthclub45 en voorheen voor fitnessketen TrainMore, Clubsportive & High Studios.

Info aanvragen

Meest gestelde vragen

Alles wat jij moet weten over fitness marketing

Google Analytics verzamelt de statistieken van jouw website en geeft deze in grafieken weer. Denk aan het aantal paginaweergaven, kenmerken van je bezoekers zoals locatie, browser en leeftijd, maar ook via welke kanalen de bezoekers op jouw website komen. Deze statistieken geven je inzicht in hoe effectief jouw website nu echt is en op welke punten deze voor verbetering vatbaar is.

Inzicht! Het geeft jou de mogelijkheid om precies te ontdekken op welke punten jouw website goed en minder goed presteert. Achterhaal bijvoorbeeld welke content jouw websitebezoekers interessant vinden en hoe jij de bezoekers kunt motiveren om langer op jouw website te blijven of contact op te nemen. Google Analytics laat je heel veel zien over jouw bezoekers en hun gedrag. 

Dit ligt volledig aan jullie. We kunnen dit koppelen aan jullie CRM, bv. Clubplanner. Maar natuurlijk ook gewoon in je e-mail inbox of in een Google bestand.

Je ontvangt elke maand een heldere rapportage met alle relevante cijfers van jouw website. Zo heb jij in één oogopslag een duidelijk inzicht in het rendement van je website.

Met elk budget kun je starten met je marketing. Voor Google Ads gaan we uit van een minimum van € 100 per maand. Voor social media marketing gaan we ook uit van een minimum van € 100 per maand.

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!