Marketing in Zaandam

Wij helpen ondernemers in Zaandam en omgeving

Jouw bedrijf in Zaandam is niet 24/7 open, maar jouw website wel. Daarom is het belangrijk om jouw website altijd klaar te hebben om klanten de mogelijkheid te geven zich aan te melden of een aankoop te doen. PasQuality laat jouw website werken, passend bij jouw identiteit en bedrijfsstrategie.

google analytics
Online marketing Diemen

Meer leads uit je website halen

Zodra jouw website optimaal is ingericht, is het zaak potentiële klanten te sturen naar jouw website. Hiervoor gebruiken wij bronnen als Google, Bing & social media. Elke maand weer. En het maakt niet uit of jouw doelgroep in Zaandam, Amsterdam of een andere plaats zit. Wij zorgen dat we voor jou de doelgroep bereiken.

Jarenlange ervaring

PasQuality heeft jarenlange ervaring en weet wat er gevraagd wordt om ondernemers in Zaandam te helpen groeien. Een goede online marketingstrategie is hierbij essentieel. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Info aanvragen

Meest gestelde vragen

Alles wat jij moet weten over marketing in Diemen

Wij zorgen ervoor dat het klik-budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgen we voor een zo maximaal mogelijk rendement.

Ja, dat is geen probleem. Wij kunnen al campagnes maken met een start-klikbudget van € 100 per maand.

Wanneer je succesvol wilt worden in wat je doet, is het van belang een goede marketingstrategie te hebben. Veel bedrijven zetten lukraak middelen in zonder dat er een goede strategie achter zit. 

De reden dat veel marketingstrategieën falen, is dat ze geen onderdeel uitmaken van een groter geheel. Er is dan vaak geen overkoepelende marketingstrategie aanwezig. En dat is essentieel voor het succes van jouw bedrijf!

Je ontvangt elke maand een heldere rapportage met alle relevante cijfers van jouw website. Zo heb jij in één oogopslag een duidelijk inzicht in het rendement van je website.

Het advertentiebudget wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Het benodigde budget hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan doelstellingen, geschatte kosten per klik, klik volume schattingen en de concurrentie.

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!