Social media adverteren

Meer traffic én klanten via adverteren in Facebook

Veel ondernemers onderschatten de kracht van social media. En vergeten de grote kansen die daar op marketingebied liggen.

social-media
Social media adverteren

Gericht adverteren op jouw doelgroep

Waar in Google Ads sprake is van de pull-methode, is social media juist push-methode. Jouw advertenties komen alleen bij jouw gekozen doelgroep in beeld op basis van hun  interesse-profiel. Wil jij alleen targetten op gehuwde vrouwen tussen de 30-45 jaar en woonachtig in jouw plaats? Geen probleem, het kan allemaal.

Kansen in Facebook en Instagram

En juist daarom kun je veel resultaat halen uit Facebook marketing. Marketingbureau PasQuality bouwt de campagnes voor jou, optimaliseert deze gedurende de looptijd en adviseert jou op de te volgen strategie. Alles is 100% meetbaar, dus je weet precies wat elke Euro jou oplevert.

Geschikt voor elke doelstelling

Per campagne is er een eigen doelstelling. Wil je vooral veel mensen bereiken en werken aan je branding? Of wil je juist veel leads genereren? Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie, passend bij jouw doelstelling.

Info aanvragen

Meest gestelde vragen

Alles wat jij moet weten over adverteren in social media

Ja, dat is geen probleem. Wij kunnen al campagnes maken met een start-klikbudget van € 100 per maand.

Wij zorgen ervoor dat het klik-budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Door campagnes te beheren, te meten, te analyseren en te optimaliseren zorgen we voor een zo maximaal mogelijk rendement.

Je ontvangt elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers van zowel de campagne als van de website. Hierbij geven wij aan waar je op moet letten en hoe de cijfers geïnterpreteerd moeten worden.

Het advertentiebudget wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Het benodigde budget hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan doelstellingen, geschatte kosten per klik, klik volume schattingen en de concurrentie.

Afhankelijk hoe het account is ingericht, kunnen we dit prima gebruiken. Je houdt zelf alle rechten en we gebruiken de historie als learnings voor de nieuwe campagnes.

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!