Webdesign

De website als basis voor je marketing

Samen met onze partner helpen wij bedrijven en organisaties met het bereiken van meer succes online. Meer leads door een nieuwe site, meer klanten met een betere webshop en meer naamsbekendheid en autoriteit met een slimme oplossing van strategie en online marketing. En natuurlijk ook met een goede vindbaarheid in Google.

webdesign
Webdesign

Meer dan een visitekaartje

Om een goede website op maat te bouwen werken we niet voor jou, maar samen met jou. Alleen zo kunnen we onze kennis en expertise combineren met jouw doelstellingen en de behoefte van je klanten. Kwaliteit gaat daarbij voor snelheid.

We zorgen dat alles meetbaar en controleerbaar is en creëren de functionaliteiten die nodig zijn om bij te sturen. Zo leggen we de basis voor een geoliede machine van een website en online marketing om je vingers bij af te likken!

Bouwen in WordPress

WordPress is het meest gebruikte (30% wereldwijd) content management systeem ter wereld. Een WordPress website laten maken is een garantie voor flexibiliteit en gebruikersgemak. De technische basis van WordPress is daarnaast ook ideaal voor je zoekmachine optimalisatie, iets wat wij als marketingbureau natuurlijk enorm toejuichen.

Info aanvragen

Meest gestelde vragen

Alles wat jij moet weten over adverteren in Google

De vraag die altijd als eerste gesteld wordt en het moeilijkste te beantwoorden is. Dit is namelijk grotendeels afhankelijk van je doelen, functionaliteiten en de hoeveelheid maatwerk.

Een content management systeem (CMS) of contentbeheersysteem is software waarmee je de website kunt updaten en beheren via een eenvoudig te gebruiken interface. Zie het als Microsoft Word maar dan voor je website. Zonder deze software moet je voor iedere aanpassing aan je site een ontwikkelaar inhuren. Ik gebruik uitsluitend WordPress, het populairste CMS ter wereld.

Ja. We kunnen webteksten en seo teksten voor je schrijven. We bouwen ook jouw sitemap en helpen je de basis van jouw website in de planningsfase te structureren.
 

Websites die door ons zijn gerealiseerd, kun je zelf beheren. Als je dit liever niet zelf doet, kunnen wij het website beheer overnemen. Sommige bedrijven kiezen voor het zelf beheren, waarbij anderen dit liever juist niet zelf doen. De keus ligt bij jezelf.

Onze websites worden gebouwd met het CMS WordPress. Met WordPress kun je zelf de website beheren, zonder kennis te hebben van moeilijke codes, stylesheets en andere technische zaken. Je vult de gewenste tekst in, werkt de pagina bij en dan is het al klaar. Een beetje vergelijkbaar dus met Word of kladblok. Je krijgt wat je ziet. 

Ja dat kan. Al onze websites zijn voorzien van Google Analytics, dit programma houdt precies bij wie de website bezoekt en waar ze vandaan komen. Wanneer je wenst de aantallen in te zien, zullen we een account voor je maken.

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft niet ons op ons woord te geloven, we laten liever onze daden spreken. En natuurlijk onze klanten!

"Wij werken al jaren met PasQuality samen. Er wordt altijd goed meegedacht met nieuwe campagnes en Pascal is altijd bereikbaar om snel te schakelen en te handelen. Een echte aanrader."
Rick Verstegen
Healthclub45
"Door de stijging in bezoekers haalden we meer omzet. Tijdens de Corona-crisis dacht hij goed mee en was hij flexibel in onze afspraken. We werken graag weer samen met PasQuality.”
Noell Piket
Happie Delivery
"Met de Google Ads campagne werden wij optimaal zichtbaar. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in heel Europa. Het oog voor detail en meedenken was een grote meerwaarde."
Roemer Zijp
Multitubes

Klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact op voor meer informatie!